Winactie Kingston Externe SSD met 2 TB opslag!

Van 5 februari t/m 18 februari 2024 maak je bij Laptop.nl kans op een Kingston XS1000 externe SSD met maar liefst 2 TB opslag ter waarde van €141,90.

Meedoen is heel simpel. Koop een laptop bij Laptop.nl en doe automatisch mee aan de actie.

Bekijk alle laptops!

Actievoorwaarden

1. Winacties worden uitgeschreven door Laptop.nl onder de handelsnaam KBV B.V. gevestigd te Lodewijkstraat 46, 5652 AC te Eindhoven. Op de winactie zijn de volgende genoemde actievoorwaarden van toepassing.

2. In totaal zal er één winnaar zijn die één keer de Kingston SSD ontvangt.

3. Deelname vindt plaats wanneer er een bestelling wordt geplaatst met daarin de bestelling van een laptop uit ons assortiment.

4. De Kingston SSD wordt op een later tijdstip verstuurd naar de winnaar.

5. Maximaal één deelname aan de winactie per persoon.

6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie. Hierbij is het gebruik van dezelfde naam en/of e-mail vereist om een winnaar te kunnen selecteren.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Minderjarigen jonger dan 18 jaar mogen alleen aan het promotionele kansspel deelnemen met toestemming van een ouder/verzorger.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. De winnaar wordt 2 weken na het einde van de actie persoonlijk geïnformeerd telefonisch of via e-mail.

10. De winnaar dient binnen 5 werkdagen na eerste contact te reageren op de e-mail vanuit Laptop.nl. Indien er geen reactie is na 5 werkdagen zal een nieuwe winnaar gekozen worden.

11. Laptop.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

12. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. Laptop.nl keert de prijs alleen uit wanneer er voldoende deelnemers zijn aan de winactie. Het aantal deelnames wordt voorafgaand aan de desbetreffende winactie bekend gemaakt. Voor deze winactie geldt een minimaal aantal deelnames van 50 stuks.

13. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor andere goederen.

14. Medewerkers van KBV B.V. zijn uitgesloten van deelname.

15. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Laptop.nl hiervoor zorg dragen.

16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Laptop.nl voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

17. Met het akkoord gaan van de actievoorwaarden gaat u tevens akkoord dat Laptop.nl u per e-mail informatie toestuurt middels nieuwsbrieven. Hiervoor kunt u zich op een later tijdstip uitschrijven.

18. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Laptop.nl.

19. Laptop.nl handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

20. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

21. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

22. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Laptop.nl via: 088-0450510.