Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Black Friday laptop deals bij Laptop.nl!

Black Friday is een Amerikaanse traditie die is overgewaaid naar Nederland. Op deze dag, de dag na Thanksgiving, vinden er in veel winkels grote aanbiedingen plaats op een breed scala aan producten. Laptop.nl doet uiteraard mee aan deze traditie. Black Friday is hét moment om toe te slaan als je op zoek bent naar de perfecte laptop. Bij Laptop.nl begrijpen we dat, en daarom hebben we speciaal voor jou de meest onweerstaanbare Black Friday laptop deals samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een krachtige gaming laptop, een mini laptop, of gewoon een betrouwbare laptop voor dagelijks gebruik, bij ons vind je gegarandeerd de laptop van je dromen voor een prijs die je portemonnee zal ontzien.

Black Friday laptop aanbiedingen voor iedereen

Ben je op zoek naar een laptop met de nieuwste technologieën en specificaties? Onze Black Friday laptop deals omvatten een breed scala aan opties. Of je nu een student bent die een betaalbare laptop nodig heeft voor studie, een professional die een krachtige machine voor werk vereist, of een gamer die op zoek is naar een gaming laptop met indrukwekkende prestaties, we hebben het allemaal.

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday 2023 valt dit jaar op vrijdag 24 november, de dag na Thanksgiving. Bij Laptop.nl zijn er de hele Black Friday week kortingen, deals en acties! Vanaf 17 november kun je bij ons terecht voor de eerste deals. De meeste deals zijn het hele cyber weekend geldig tot en met Cyber Monday op 27 november 2023.

Hoe hoog zijn de kortingen met Black Friday?

De kortingen tijdens Black Friday bij Laptop.nl kunnen oplopen tot wel 55%. Dat is natuurlijk de moeite waard. Dus ben je op zoek naar producten van Lenovo, Asus, HP, Acer, Dell of Apple? Bekijk dan alle actieproducten tijdens Black Friday 2023 en scoor de beste deals!

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. In Amerika valt Black Friday altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Het verhaal hierachter is dat het na Thanksgiving tijd is om kerstinkopen te gaan doen en winkels hier op inspelen door flinke kortingen aan te bieden. Veel winkels, webshops en grote ketens doen hieraan mee. Er worden grote campagnes en veel (kortings)acties georganiseerd. Uiteindelijk is dit ook overgewaaid naar Europa en de rest van de wereld. De naam Black Friday komt uit de Amerikaanse stad Philadelphia en was een verwijzing naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.