Wij snappen jouw laptop.

Wij snappen laptops. Onze experts hebben veel verstand van laptops en weten precies wat er te koop is in laptop-land. Maar het gaat om jou. We willen jou begrijpen. Alleen als we weten wat jij zoekt, kunnen we passend advies geven.

Wij zoeken ‘jouw laptop’ in plaats van ‘een laptop’.

Wij weten wat er allemaal mogelijk is in laptop-land, maar waar moet jouw laptop aan voldoen? Als je goed weet waarvoor je een laptop gebruikt, vinden wij de laptop die bij je past. Jouw laptop ligt al bij ons op je te wachten, we moeten hem alleen nog samen zien te vinden.

Wij hebben een altijd-veilig-service!

Bij iedere laptop krijg je van ons standaard een jaar gratis Norton t.w.v. van €94,99 zodat je veilig aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

Wij praten in gewone-mensen-taal over laptops.

Quadcore processor met 2,6 GHz turbosnelheid? Uhh, wat? Wij maken ingewikkelde termen zo veel mogelijk gemakkelijk en begrijpelijk voor iedereen. Zo weet je wat je koopt en is het duidelijk waar je voor betaalt. Is het toch niet duidelijk? Laat weten wat onduidelijk is, dan lossen onze experts het op.

Wij staan altijd voor je klaar bij laptop-problemen.

Is installeren van je nieuwe laptop lastig? Is je anti-virus software verlopen? Heb je een probleem met je muis? Of wil je gewoon dat een expert even met je meekijkt? We beloven je te helpen als je in de problemen zit. Wij snappen jouw laptop.

Wij bieden binnen-zeven-dagen-garantie als je laptop kapot gaat.

Een kapotte laptop moet snel gefixt worden. Wij repareren binnen 7 dagen je kapotte laptop, zodat je snel weer aan de slag kunt. Lukt het repareren niet? Dan krijg je van ons een nieuwe laptop.

Wij luisteren naar jouw gouden laptop-tips!

Mis je iets in ons assortiment? Kan onze communicatie duidelijker? Hebben we een foutje gemaakt? Heb je een gouden laptop-tip? Jouw tips helpen ons om andere mensen zoals jij beter van dienst te kunnen zijn.