Bedrijfsinformatie

Over ons

Bij Laptop.nl begrijpen we laptops. Maar nog belangrijker, we begrijpen jouw behoeften en wensen als het om laptops gaat. Onze experts weten alles over laptops en ze weten precies wat er te koop is in laptop-land. Bij Laptop.nl kun je altijd terecht voor een laptop die is voorzien van de nieuwste technologie. Alles draait bij Laptop.nl om jou. Wanneer we weten wat jij zoekt, kunnen we advies op maat bieden. Dus of je nu op zoek bent naar de ultieme Netflix-en-Binge-laptop, een gaming laptop of een laptop die makkelijk in je tas past? Wij hebben het!

Is installeren van je nieuwe laptop lastig? Is je anti-virus software verlopen? Heb je een probleem met je muis? Of wil je gewoon dat een expert even met je meekijkt? We beloven je te helpen als je in de problemen zit. Wij snappen jouw laptop. Schakel gerust onze Laptop Hulplijn in. Wij staan voor je klaar. 

ByteCommerce

ByteCommerce is de overkoepelde merknaam van KBV B.V. en heeft verschillende labels, zoals Laptop.nl, Paradigit, CampusShop en NoRRoD. Wij zijn actief in Nederland, België en Ierland op zowel de consumenten als zakelijke markt. Wij willen mensen inspireren en ondersteunen om elke digitale uitdaging aan te gaan, zowel onze medewerkers als onze klanten. Dit doen we met behulp van onze kernwaarden; flexibiliteit, kennis, kwaliteit en daadkracht.

Meer informatie over ByteCommerce? Neem een kijkje op de website.

Vacatures

Wil jij carrière maken bij Bytecommerce of ken jij iemand die op zoek is naar een droombaan?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar? Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf. Kies voor de ByteCommerce groep!

Kijk voor de vacatures op bytecommerce.nl/vacatures/

Hoofdkantoor

KBV B.V.
Lodewijkstraat 46
5652 AC Eindhoven

KvK-nummer: 24331836
BTW-nummer: NL810572461B01

Telefoonnummer Hoofdkantoor: 088 - 0450510 | Klantenservice

Emailadres: service@laptop.nl

De Europese Commissie biedt voor consumenten een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen niet deel aan een buitengerechtelijke geschillenbeslechtingsprocedure.