Voorwaarden


Algemene verkoopvoorwaarden

Voor aankopen die u heeft gedaan via onze webshop op Laptop.nl gelden verschillende voorwaarden. Deze kunt u hier onder inzien:

Algemene verkoopvoorwaarden website
Heeft u uw product gekocht op de Laptop.nl website? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden voor online verkoop

Zakelijke aankopen

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten met zakelijke klanten zijn de ICT ~ Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

ICT ~ Office Voorwaarden 

Koop en garantie

Na de aankoop van een product zit u wellicht met vragen zoals: Wanneer heb ik garantie? Hoe lossen we een probleem samen op? Wanneer zijn er kosten van toepassing?

Sinds 1 mei 2003 is de Europese richtlijn "Koop en Garantie" in het Nederlands Burgerlijk Wetboek geïmplementeerd. Deze regelgeving heeft betrekking op de zogeheten consumentenkoop.

Laptop.nl is verplicht een product te leveren dat de eigenschappen bezit die u als koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. De rechten die u als consument heeft op grond van het dwingende consumentenrecht worden door Laptop.nl volledig gerespecteerd.

De algemene verkoopvoorwaarden in duidelijke taal uitgelegd? Download dan hier de brochure 'Koop en Garantie' als PDF-bestand.

Brochure Koop en Garantie downloaden

Om het PDF-bestand te bekijken heeft u Adobe Reader nodig. Adobe Reader kunt u hier gratis downloaden.