Maatregelen ter verificatie van beoordelingen/reviews

Elke werkelijke ervaring met betrekking tot aankoop van een product kan worden beoordeeld met maximaal 5 sterren. De datum waarop de beoordeling is afgegeven staat vermeld bij de beoordeling. Aan de hand van het gemiddelde van de beoordelingscijfers van alle geverifieerde beoordelingen wordt vervolgens een totaalscore berekend. In reacties delen klanten hun ervaringen in hun eigen woorden.

Wij bieden geen voordelen, speciale voorwaarden, kortingen of andere prikkels voor het afgeven van een positieve beoordeling of het terugnemen van een negatieve beoordeling. Alle beoordelingen – zowel positieve als negatieve – worden gepubliceerd.

Cijfers worden berekend op basis van de toekenning van sterren

5 Zeer goed
4 Goed
3 Bevredigend
2 Voldoende
1 Onvoldoende

Maatregelen ter verificatie van de beoordelingen

Wij hebben in ons beoordelingssysteem verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht. Er worden ook verdere handmatige maatregelen gebruikt om te controleren of alleen klanten die ook het product hebben gekocht of de dienst hebben gebruikt, beoordelingen geven.

Om de echtheid van de beoordeling en de legitimiteit te kunnen controleren, kunnen de beoordelingen niet anoniem worden afgegeven. Het e-mailadres waarmee de aankoop is afgehandeld, dient altijd als verifieerbare referentie voor de beoordeling. In geval van tegenstrijdigheden of aanwijzingen die doen vermoeden dat de beoordeling niet op ervaring berust, ondanks de bovengenoemde maatregelen, wordt gevraagd om bewijs van de legitimiteit van de gegeven beoordeling die dienovereenkomstig wordt gecontroleerd. Indien de gevraagde bewijzen voor de aankoop van de goederen of het gebruik van de diensten niet kunnen worden gegeven, worden de beoordelingen verwijderd.

Betaalde reviews op Laptop.nl

Op Laptop.nl worden geen betaalde reviews geplaatst.

Termijn van plaatsing review

Reviews worden binnen de termijn van 1 week geplaatst om een review te kunnen controleren.