Bezorgmogelijkheden en bezorgkosten


Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren laten bezorgen. Wij bieden je hierin de volgende opties:

DHL
Leveringen via DHL worden bij jouw thuis aangeboden. Bestel je voor 23.30 uur en is het product op voorraad, dan ontvang je je bestelling doorgaans de volgende werkdag in huis.

 Besteldag  Dag van levering
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag of Maandag
 Zaterdag  Maandag of Dinsdag
 Zondag  Maandag of Dinsdag

Je ontvangt een e-mail vanuit DHL met een track en trace link. Via deze link kan je je bestelling volgen. Mocht je niet thuis zijn wanneer het pakket wordt aangeboden, zal de chauffeur de volgende werkdag nog een keer langskomen. Lukt de 2e poging ook niet, dan zal de chauffeur het pakket bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt afleveren.

Daarnaast is het mogelijk om voor levering via een DHL ServicePoint te kiezen of je kan ervoor kiezen om jouw bestelling 's avonds te laten bezorgen. Avondlevering is mogelijk op doordeweekse dagen. De meerprijs voor een avondlevering bedraagt €1,49.

Afhaalmogelijkheden

Op een ander adres leveren
Tijdens het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een ander adres voor de bezorging te gebruiken dan jouw factuuradres.

Afhalen bij DHL ServicePoint
Wil je jouw bestelling afhalen bij een DHL ServicePoint? Dan kan je kiezen uit meer dan 2500 DHL afhaalpunten. Vandaag besteld, morgen na bericht van DHL bij het afhaalpunt af te halen.
Afhalen bij een DHL ServicePoint is gratis.