Ontvang gratis Norton 360 Deluxe bij aanschaf van een laptop

Bij aankoop van een laptop ontvang je een gratis Norton antiviruspakket t.w.v. € 94,99. Bij je bestelling ontvang je van ons een doosje met hierin het Norton 360 Deluxe pakket. Dit pakket is eenvoudig te installeren op maximaal 3 verschillende apparaten, zoals een laptop, desktop of tablet.

Zo kun je onbezorgd met je nieuwe apparaat aan de slag!Waarom Norton 360 Deluxe?

Met de aanschaf van een nieuwe laptop of desktop wil je natuurlijk ook dat deze schoon en veilig blijft. Dit kan met Norton 360 Deluxe! Zo beschermt Norton 360 Deluxe je computer van online bedreigingen, zoals virussen. Daarnaast beschermt Norton ook je persoonsgegevens en online betalingen en kun je dankzij Norton veilig internetten op openbare wifi netwerken.

Hoe activeer ik Norton 360 Deluxe?

  • Ga via een webbrowser naar https://www.norton.com/setup*
  • Vul de ontvangen productsleutel in.
  • Voer de gevraagde gegevens in**
  • Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm.

Voor overige vragen bekijk onze FAQ.* Je hebt een account nodig voor installatie. Als je geen account hebt, is het eenvoudig om dit aan te maken. Gebruik gewoon uw e-mailadres.
** Je moet een betaalmethode opslaan in je account om je abonnement te activeren en te gebruiken. De automatische jaarlijkse verlenging wordt pas in rekening gebracht nadat de voorgaande periode is afgelopen. Als je niet wil verlengen, kun je het account op welk gewenst moment opzeggen.