We kunnen je helpen met:

Afbeelding Beschrijving

Start-klaar maken

Wij helpen je bij het installeren, personaliseren en optimaliseren van je laptop. Zo kun je in no-time aan de slag met je gloednieuwe laptop.

Afbeelding Beschrijving

Back-up maken

Met back-ups zorg je ervoor dat je belangrijke gegevens veilig worden opgeslagen. We helpen je bij het maken van back-ups, zodat je nooit meer belangrijke gegevens verliest.

Afbeelding Beschrijving

Back-up terugzetten

Met het terugzetten van een back-up herstellen we jouw verloren gegevens, zodat je in een mum van tijd weer toegang hebt tot je waardevolle bestanden.

Afbeelding Beschrijving

Windows installatie

Om ervoor te zorgen dat je aan de slag kunt met je nieuwe laptop helpen we je graag met het installeren van het Windows besturingssysteem.

Afbeelding Beschrijving

Factory
resetten

Factory Reset brengt je laptop terug naar de oorspronkelijke staat, verwijdert alle data en herstelt de fabrieksinstellingen voor een frisse start.

Afbeelding Beschrijving

Programma's installeren

Hulp nodig bij het toevoegen van nieuwe software en apps op je laptop? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt profiteren van de nieuwste tools en functionaliteiten.

Wil je gebruik maken van de hulplijn?

Wil je gebruik maken van de laptop hulplijn? Ga dan naar je account en kies voor ‘Laptop Hulplijn’. Volg daarna de stappen. Heb je tijdens het plaatsen van je laatste bestelling geen account aangemaakt? Geen probleem! Check hier hoe je dat alsnog kunt doen! 

Afspraak maken

Liever meteen een afspraak inplannen? Dat kan hier! 

Afspraak inplannen

Meer informatie?

Vraag het aan onze laptop-helden in de chat. 

Chat openen