Terugbetalingen


Wanneer vindt een terugbetaling plaats in het geval van een geannuleerde bestelling?
Wanneer je jouw annulering kenbaar hebt gemaakt zullen wij ervoor zorgen, dat jij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terug ontvangt.

Wanneer vindt een terugbetaling plaats in het geval van een retour?
Heb jij jouw product geretourneerd binnen de termijn van het herroepingsrecht? Wij maken de terugbetaling van het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, in orde zodra wij het pakket en de inhoud van het pakket in goede staat hebben ontvangen. Na verwerking duurt dit maximaal 5 werkdagen en het bedrag wordt teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.


Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvang je van ons een deelvergoeding. Bij een beschadigd product wordt er een waardevermindering van maximaal 25% verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. De waardevermindering is een richtlijn, dit is afhankelijk per teruggestuurd product. Bij een incomplete retour ontvang je alleen het bedrag terug van de producten die wij retour hebben ontvangen.

Let op! Wanneer je met jouw creditcard de betaling hebt uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kan je dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

*Voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van jouw aankoop.

Hoe werkt een terugbetaling via iDeal?
Wanneer je via iDeal de betaling hebt uitgevoerd, dan zal het bedrag terug worden gestort op jouw bankrekening. Online kan je dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

Hoe werkt een terugbetaling via creditcard?
Wanneer je met jouw creditcard (Mastercard of Visa) de betaling hebt uitgevoerd, dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kan je dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

Hoe werkt een terugbetaling via een coupon of waardecheque?
Wanneer je jouw aankoop hebt verzilverd middels een coupon of waardecheque, ontvang je van ons binnen 14 dagen na ontbinding een identieke coupon of cheque met de waarde van het aankoopbedrag retour.