Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvang je van ons een deelvergoeding. Bij een beschadigd product wordt er een waardevermindering van maximaal 25% verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. De waardevermindering is een richtlijn, dit is afhankelijk per teruggestuurd product. Bij een incomplete retour ontvang je alleen het bedrag terug van de producten die wij retour hebben ontvangen.

Let op! Wanneer je met jouw creditcard de betaling hebt uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kan je dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

*Voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van jouw aankoop.