Laptop accu vervangen


Is de accu van jouw laptop kapot of loopt jouw accu snel leeg? Dat is, in de meeste gevallen, niet vreemd. Een gemiddelde accu gaat zo'n vier jaar mee. Bij Laptop.nl kan je jouw laptop accu laten vervangen door een originele accu of door een goedkoper alternatief. Voor 55 euro bouwen onze specialisten de accu voor jou in. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring, dus bij Laptop.nl ben je aan het juiste adres! Volg een van de onderstaande stappen om jouw accu te vervangen.

Laptop gekocht bij Laptop.nl

Accu vervangen in 5 stappen:


  1. Vul online het reparatieformulier in om en kies voor de optie “Laptop accu vervangen”
  2. Wij controleren jouw aanvraag en geven je een prijsopgave voor de vervanging.
  3. Indien je akkoord gaat met de prijsopgave stuur je het product op. Je ontvangt van ons een DHL verzendlabel of DHL QR-code. Stuur jouw laptop op bij voorkeur in de originele doos of andere stevige verpakking.
  4. Na ontvangst van de laptop controleren we jouw aanvraag, bestellen bij de leverancier de juiste accu, monteren de nieuwe accu en controleren de werking.
  5. Je ontvangt jouw laptop weer thuis. We rekenen hiervoor een doorlooptijd tussen de 3 en 6 werkdagen.
Ga naar het reparatieformulier

Niet gekocht bij Laptop.nl

Makkelijk jouw accu laten vervangen:


  1. Om een prijsopgave aan te vragen, klikt u op het contact-icoon rechtsonder op de pagina.
  2. Je krijgt enkele vragen over jouw apparaat zoals het merk, type en het serienummer. Wij verzoeken je deze vragen te beantwoorden.
  3. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. In de prijsopgave vindt je vervolgens een prijs voor een A-merk accu en daarnaast de prijs voor een goedkoper alternatief.
  4. Ben je akkoord met de prijsopgave? Dan kan je ervoor kiezen om jouw laptop te versturen. Je ontvangt hiervoor een instructie en verzendlabel.